vrijdag 24 april 2015

Ontdek de nieuwe VITRA collectie & Moederdag actieVitra DAR 5+1 actie

Charles en Ray Eames presenteerden de ontwerpen van de Plastic Chair Group voor het eerst in het kader van de wedstrijd ‘Low Cost Furniture Design’ van het Museum of Modern Art in New York. In 1950 kwamen de Plastic Armchair en de Plastic Side Chair als eerste industrieel vervaardigde kunststofstoelen ooit op de markt. De DAR is de uitvoering van de Plastic Armchair met verchroomd Eiffeltorenonderstel.

De DAR, by Charles en Ray Eames, met witte schaal is dit jaar onze huisstoel en is direct leverbaar. Profiteer van onze 5+1 actie!


Panton “summer green”

Tot deze zomer wordt dit designicoon nu ook in een beperkte oplage aangeboden in de kleur "summer green". Deze opvallende groene tint vormt met haar gele bestanddelen een harmonieus geheel met de talrijke groene kleuren in de tuin of op het balkon – maar kan ook een fris accent leggen in het interieur.

Eames Aluminium group road show

De Aluminium Chair is een van de grootste meubelontwerpen van de 20ste eeuw . Charles en Ray Eames ontworpen is in 1958 oorspronkelijk voor de privé-woning van een kunstverzamelaar in Columbus ( Indiana , VS). De stoel past zich aan het lichaam en biedt veel comfort , zelfs zonder uitgebreide bekleding .

Ontdek alle varianten van de aluminium group tijdens de Vitra roadshow in onze showroom.View my Flipboard Magazine. MARRES Interieur
Tongersestwg 37,
3620 Lanaken
+32 89 714 120
info@marres.com
View my Flipboard Magazine. ROOMS Hasselt
Kapelstraat 26,
3500 Hasselt
+32 11 333 336
info@roomshasselt.be