vrijdag 18 maart 2016

New season, new collection


Na het grote succes van de Muffins presenteert Brokis nu The Lightline lamp. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en (glas)kleuren.

The Lightline lampen staan bij ons in de showroom in drie verschillende uitvoeringen.

Nieuw bij ons in de collectie, verlichting van het Italiaanse merk Penta. Wij verwachten binnenkort hun nieuwe GLO Pendants lampen in de showroom. 

Houd onze Facebookpagina in de gaten!


by Lassen is een Deens design bedrijf. Zij werken samen met verschillende ontwerpers , waaronder twee van de grootste architecten van Denemarken : Mogens Lassen en Flemming Lassen . 

Wij hebben verschillende uitvoeringen, van de salontafels en kandelaars, op voorraad.


De Rolf Benz 394 is een elegante fauteuil die een indrukwekkend figuur slaat. Zijn optische charme ligt in het samenspel van de met stof of leer beklede volumineuze bekleding met het filigrane draadframe in glanzend chroom, verkeerszwart of ombergrijs. 

De Rolf Benz LINEA zetel overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen.

Beide zijn vanaf eind Mei bij ons in de showroom te bewonderen.


Cobra Art produceert origineel geschilderde doeken en fotografie op plexiglas. Internationale fotografen en kunstenaars brengen hun eigen stijl samen in een unieke collectie. Opvallende kunstwerken die een speciale plek verdienen in het interieur. 

Onze collectie Cobra Art werken, in de showroom, verandert regelmatig.


Ligne Roset is een Franse collectie met oog voor detail en opvallend design.

De collectie is zeer uitgebreid en gaat van zitmeubelen naar kasten alsook naar decoratie, tapijten en lampen.

Ligne Roset heeft een mooie actie! Vanaf 19 maart t/m 17 april ontvangt u -15% op bijna de gehele collectie. 

Spectrum is een van de oudste bestaande Nederlandse meubelmerken. De collectie bestaat uit een basis van ontwerpen uit eind 50-er, en 60-er jaren, die ondertussen gekend zijn als de klassiekers van Spectrum. Daarnaast zijn er door de jaren heen nieuwe ontwerpen toegevoegd, allen van Nederlandse ontwerpers.
View my Flipboard Magazine. MARRES Interieur
Tongersestwg 37,
3620 Lanaken
+32 89 714 120
info@marres.com
View my Flipboard Magazine. ROOMS Hasselt
Kapelstraat 26,
3500 Hasselt
+32 11 333 336
info@roomshasselt.be