donderdag 28 april 2016

I LOVE MOM


Naast de kandelaar van by lassen, die u via onze like&share actie kunt winnen, zorgen de bijzettafeltjes van dit merk ook voor een aangename verrassing. Je kan d.m.v. 5 verschillende uitvoeringen een uniek kleurenpalet samenstellen, zoals mama het het liefste ziet! Of wat dacht je van de tafellamp en de spiegels van edizione design? Deze zijn uniek en ook in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Naast deze originele cadeaus, is de pipistrello-lamp van Martinelli Luce een echte klassieker die past in elk interieur.


Op een frisse zomeravond lekker wegdromen in een ultrazachte plaid; welke mama doet dit nu niet graag? Wij hebben verschillende vrolijke plaids van Ligne Roset in ons assortiment die perfect matchen met uw zetel. Hebben hiernaast de muren in uw interieur nood aan wat meer aankleding? Dan raden wij u de climber van Gutzz of de wallpanels van Gardeco aan. Speels en bovendien een echte eye-catcher! Gardeco heeft ook subtielere interieuraccessoires op de markt gebracht, zoals dit beeldje van ontwerpster Linde Ergo.


Voor de modebewuste mama’s onder ons is deze canvas van Cobra Art met een cover van het modeblad Vogue het perfecte moederdaggeschenk. Bovendien hebben wij ook enkele juwelen beschikbaar in onze winkel Rooms, dus neem hier zeker en vast eens een kijkje! Hiernaast heeft Vitra ook vrolijke accessories die perfect zijn voor de lente en de aankomende zomer, zoals de Sunflower klok en de felgekleurde kussentjes. Ben je op zoek naar iets meer uniek? Dan is de gouden schaal van Regina Medeiros, een Brazilliaanse glasartieste, een bijzonder cadeau.

Nieuw in ons gamma bij ROOMS is het merk Mia Cara, gericht op designaccessories voor uw hond of kat. Wat dacht u van een voederbak voor uw favoriete viervoeter uitgevoerd in walnoot? Of de Covo, een elegante mand voor uw hond of kat die bovendien geen afbreuk doet aan uw interieur? Neem zeker en vast eens een kijkje naar ons nieuwe merk.


Ook nieuw in het gamma van zowel Marres Interieur als Rooms is het Britse merk Tom Dixon. Dit merk is zeer trendbewust en bestaat uit verlichting, meubels en accessoires. De accessoires zijn bovendien zeer geschikt om als cadeau te geven. 

Dus; verras je mama en geef een moderne touch aan haar interieur!

View my Flipboard Magazine. MARRES Interieur
Tongersestwg 37,
3620 Lanaken
+32 89 714 120
info@marres.com
View my Flipboard Magazine. ROOMS Hasselt
Kapelstraat 26,
3500 Hasselt
+32 11 333 336
info@roomshasselt.be