donderdag 2 juni 2016

I LOVE DAD


Wilt u kans maken op een prachtige lederen schort van Dutch de Luxes? Like en deel dan onze vaderdagactie op facebook! Zelfs in het pas geopende italiaans restaurant Buon’Eatalia in Hasselt loopt het personeel rond in deze prachtige schorten. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan een kijkje op onze instagram onder de naam "Marres Interieur".


Het merk Dutch de Luxes heeft allerlei leuke gifts op de markt gebracht rond het thema koken. Is jouw papa een echte keukenprins en tovert hij de
lekkerste gerechtjes op tafel? Dan is een unieke lederen schort, die je bovendien kan winnen door onze like&share actie, het perfecte vaderdagcadeau. Deze
bestaat in verschillende prints en kleuren. Ook de bijpassende wanten of brood-
planken zorgen voor meer sfeer in de keuken. Zo wordt koken echt een plezier!


Eens je deze klok van Biegert&Funk gezien hebt, wil je geen andere meer! De tijd wordt in woorden op het display weergegeven, terwijl de tussenliggende minuten met lichtpunten op de hoeken worden aangegeven. Het display is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Calamo bureau van Zanotta is ook een origineel geschenk voor de hardwerkende papa, terwijl de Cog Desk Tidy van Tom Dixon voor orde en netheid zorgt op je papa’s werkplek.
Een comfortabele zithouding is zeer belangrijk tijdens het bureauwerk, dus waarom zou je je papa hier niet mee verrassen? De Physix van Vitra is een ergonomische stoel die bovendien ook nog een stoere uitstraling heeft. Of wat dacht je van de glazen roomdivider van Spectrum? Ideaal om in te kleden als barmeubel. Ook de klimmende mannetjes van Gardeco of de kapstok van Per Use geven meer sfeer aan een werkplek.
De juiste verlichting kiezen is een kunst op zich. De Lucenera van Catellani & Smith en de vloerlamp van Edizione Design zijn alvast twee unieke lampen die je interieur laten stralen. Of wat dacht je van gezellige kaarsen, zoals de Scent van Tom Dixon? Deze kan je een mooie plek geven in je interieur, terwijl de tuinkaarsen van Esther & Erik je terras meer sfeer geven tijdens een zwoele zomeravond. Wat wilt je papa nog meer?


Nieuw in het assortiment bij Marres Interieur en Rooms Hasselt is het Italiaanse verlichtingsmerk Fontana Arte. Deze fabrikant bestaat al sinds 1931 en is dus een echte kenner op het gebied van verlichting. Tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit ontmoeten elkaar, alles wat je papa nodig heeft! Bent u benieuwd naar hun collectie? Neem dan zeker eens een kijkje bij Marres en Rooms en laat je verrassen.

Uniek handgemaakt design uit hartje Antwerpen; dat is waar Monsieur Tricot voor staat. Oorspronkelijk groeide Ilia Sigi Eckardt op in de breistudio van zijn moeder, waar zijn passie voor het vak allemaal begon. Daarnaast is hij gaan ontwerpen voor onder andere Dries van Noten en momenteel heeft Mr. Tricot dus de eerste stap richting verlichting gezet. Deze lampen uit zijn allereerste collectie zijn zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar in de uitvoeringen wit of zwart.

.

View my Flipboard Magazine. MARRES Interieur
Tongersestwg 37,
3620 Lanaken
+32 89 714 120
info@marres.com
View my Flipboard Magazine. ROOMS Hasselt
Kapelstraat 26,
3500 Hasselt
+32 11 333 336
info@roomshasselt.be